Suvised kikilipsud

Sain eile nodivahetuselt lahedat karmikoega linast kangast ning mõtlesin sellest endale paar poekotti meisterdada, sest vanad on juba üsna nukrad. Mul on jõulukingituste tegemisest veel veidi pruuni kangavärvi ka alles, millega oleks sobilik sinna peale midagi joonistada või kirjutada. Kui aga täna hooga kanga kätte võtsin valmisid sellest hoopis kikilipsud. Niisiis, see kangas on juba asja ette läinud!

Sellised suvised lahedikud tulid siis!



Olen laupäeval ka Erkile minemas ning selle tarbeks peaks endale midagi ägedat selga kombineerima või ehk jõuan veel midagi valmiski teha, aga kiirustada väga ei tahaks. Ilm tõotab vähemalt priima tulla, sest olgem ausad, vihmaga on väga keeruline ennast lahedalt riidesse panna. Usun, et midagi head mõtlen ikka nädalaga välja! Võtan juba pikemat aega ennast kokku, et kannaga krae ja eest nööbitav kleit valmis teha, aga kuna seal on minu jaoks nii palju uut, siis kohe kuidagi ei julge seda tükki ette võtta. Samas tahaksin hirmsasti ka ise rohkem kikilipse kanda ja kaubandusvõrgus korralikke kannaga kraega asju naistele üldse ei leia - kui siis kaltsukast, aga ka seal pole minu mõõdus viimasel ajal midagi olnud. Peab ikka julguse kokku võtma!

2 comments :

  1. Kannaga krae ei ole üldse raske :) Ülejäänud kleidi mõõtu õmblemine tundub palju raskema tööna. Jõudu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen ainult ühe kannaga krae katsetuse teinud harjutamise mõttes, ehk saaksin isegi hakkama. Ühtegi nööbitavat asja pole ma aga elusees teinud, see on ehk hirmutavamgi. Tuleb ikka ette võtta! Jõudu tarvis!

      P.S. Tundub, et nüüd on kommentaaride jätmisega ka jälle kõik korras.

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth