Pitsiga turukott

Täna olin hirmus rahutu hing ja püüdsin ennast keelata - ei tohi täna õmmelda, nii palju muid olulisi asju on tarvis teha. See siiski ei õnnestunud ning kaudusin tunnikeseks siiski õmblusmaailma ja valmistasin ühe turukoti. Mõõtu parasjagu tomatite kurkide ja murelite jaoks, mida tavaliselt turult toon. Eelmine turukott oli juba üsna koledaks kantud ning ka sutsu liiga suur. 

Kott on juba teine projekt, mille nodivahetuselt saadud kangast teinud olen. Seega super asja ette on see kangas läinud! Leidsin täna Uuskasutuskeskusest 0,5 sendi eest ka sellise kardinajupi nagu ammu otsinud olen ning sellest teen endale suvise hõlsti. Kardinat oli aga piisavalt, et sain enda kotile ka pitsserva ja seekord saan siis juba uhkema turukotiga ringi patseerida.







Tund aega hästi veedetud!

2 comments :

  1. Replies
    1. Oi kui lahe, et kommenteerisid. Nüüd leidsin ka Su blogi üles! Käsitöös olen Su projekte näinud, aga nüüd saab kohe justkui laivis juhtumisi vaadata. Äge!

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth