Mõnusat kööginurgast ning näpuharjutused video tegemise vallas

Tegin täna esimest korda elus kisselli, hooajale vastavalt loomulikult rabarberikisselli. Tegemine oli üllatavalt lihtne ning tulemus õige magus, kuid kohupiimaga söömiseks täitsa paras. Kuna rabarbereid oli kappi jäänud päris paras kogus tuli ka kisselli terve suur potitäis!



Praegu ongi justkui kiirete projektide aeg ning valmis sai kiirelt ka üks uus laudlina. Mitu nädalat juba mõtlen, et tahaksin natuke lauale värvi tuua ja nüüd on see tehtud! Kanga sain ka ülisoodsalt abakhanist, kus nagu ikka on palju allahindlusrulle. Laudlina puhul ei ole ka naturaalne koostis minu jaoks oluline, seega sain selle korraliku kangajupi kolme euroga kätte. Kui laudlina tegemine oli lihtne, siis otsustasin kätt proovida ka video tegemise vallas. Selles ma veel kuigi osav ei ole, aga harjutamine teeb meistriks. Ühtlasin on ise enda tegemisi natuke trikikas filmida, sest ma võin küll ette kujutada, kuidas mu tegemised välja näevad, aga ega ma enne teada ei saa kui näiteks käsi varjab kogu olulise ära, kui olen tehtud videoklippi vaadanud. Siiski on see põnev maailm ja ma jätkan katsetamist - kaamera ja statiiv on ju olemas, seega ülejäänu on ikka mu enda teha.


Hommikul üles ärgates sai ka selgeks, et täna õhtuks tuleb seeni süüa - just! Nimelt on lätlased välja mõelnud toote nimega Seenepeenar ja muidugi ei saanud ma sellist vidinat poeletile jätta - tuli järgi proovida. Paki peal oli küll kirjas, et seened peaksid ilmnema kuskil nädala jooksul, aga meil võttis see pea kaks nädalat. Olingi juba alla andnud ja ei viitsinud seda pakki kaks korda päevas korralikult kasta, kui ennäe, pisikese seened hakkasin üleeile kasvama! Tänaseks olid need austerservikud juba nii suured, et panime need risoto sisse. Varsti peaks teine saak ka tulema ja juba ootan seda, sest austerservikud on tõesti väga maistvad. 



Lõpetuseks jagan siis oma esimest katsetust video tegemise vallas!





1 comments :

  1. Vau, väga popp video! Sul on kohe silma ilusate asjade ja detailide peale (mis on päris iseenesestmõistetav muidugi, kui sa fotograaf oled olnud). Ja need seened! Ei teadnudki sellisest asjast, kohe, kui aega saan tõttan poodi otsima.

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth