Kikilipsud Hendrikutele

Publiku suurel nõudmisel jõudsin ma lõpuks valmis ka mõned kikilipsud pisematele põnnidele. Tegin need ainult sutsu väiksemad, kui täismeeste omad, et oleks ikka lips, mida vaadata! Nüüd ongi mõned lipsud lausa paaris, üks suur, teine väike!



Eile oli mul au kohtuda ka kahe Hendrikuga, kes mõlemad said endale kikilipsud. Vanem Hendrik läheb täna esimesse klassi ja sai peaaegu täismeeste kikilipsu - klassikalise kinnitusega, aga ainult veidi väiksema. Natuke koerust peab ka ikka ühe lipsul olema ning selline ta sai.


Veel kohtusin ühe pisema Hendrikuga, kes valis endale viie lipsu seast välja ühe Ämblikmehega lipsu - tundub, et see on väga popp variant! Väiksemal Hendrikul oli aga super hea tuju ning rõõmus meel, et õues ringi joosta sai. Seega andsin mina endast parima, et väike Hendrik pilti püüda. Ega ilma naljata ei ole eraldi lastefotograafid! Hendrikul oli minu üllatuseks seljas ka huud, mille talle tegin. Varrukad on veel küll sutsu pikad, aga muidu täitsa paras. Nüüd on ka näha, mis imeasi seljale tehtud sai! Ja mis peaasi, Hendrikule meeldib nii huud kui ka ämblikmehe lips. See on kõige olulisem!







Juba järgmisel nädalavahetusel on toimumas ka Uue Maailma Festival. Olen seal oma lipsudega kohal ning tundub, et pean enne mõned Ämblikmehed juurde tegema! Kaasa võtan loomulikult ka suurte meeste lipsud, mida ka naised kanda võivad ning vist jõuan ka mõned kindad valmis. Annan nädala jooksul täpsemalt teada!

2 comments :

  1. Kus su kiosk täpselt festivalil asub? Tuleks tsekiks diili...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead ma pean selle kiiremas korras välja selgitama! Küll aga saab kõige operatiivsemat infot selle kohta mu verivärskelt FB leheküljelt. Mind suudeti siiski lõpuks veenad, et mul on seda vaja ja no tehtud ta sai!
      Asub siin: https://www.facebook.com/ruthsotnikdesign
      Võib täitsa laikida ja puha!

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth