Intsikurmu muusikafestival

Startisin juba reede hommikul, et suund seada esmalt Paide peale, et sealt sõbranna peale võtta ning siis läbi Tartu Põlvasse Intsikurmu festivalile. Minek oli jällegi täitsa ekspromt ning kuna ma pole sel suvel üldse vabaõhu üritustel käinud, siis pikka kõhklemist ei olnud. 

Pikka juttu ei tee, aga nimetan ära enda lemmikud, keda kindlasti tasub guugeldada või muud moodi netist otsida - Vaiko Eplik ja Kristjan Randalu, Chalice, Eduardo Agni, Instrumenti, Marten Kuningas, Mia Mee, Micucu (huvitav leid, peab silma peal hoidma), Oleg Pissarenko Band, I Wear* Experiment.

Märkimistväärt on ka Metsahariduse poisid, kes tegid pisikese metsatuuri, rääkisid veidi puudest ja muust metsas leiduvast ning ka metsas toimuvast. Nendega tahaks millalgi päriselt ka metsa minna!
Kuna aga pikk autosõit ning kaks telgiööd on selja taga, siis lasen piltidel ka enda eest kõneleda.



Sõbranna ema oli meid varustanud suure hulga mustsõstarde, herneste, tikrite, kurkide ja tomatitega. Raisku ei saa ju head kraami lasta ja seega võib meid vist interneti avarustes Intsikurmu piltidelt alati söömas näha :)











0 comments :

Post a Comment

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth