Madness!

Täielik kiki madness hakkab vaikselt otsi kokku tõmbama, sest nüüd on mul küll pool manni neid juba täis! 




Samas ei suuda ma vastu panna, kui jälle mõne ägeda kanga ja värvikombinatsiooni kätte saan ning lihtsalt pean kohe jälle paar lipsu valmis tegema! Nüüd püüan aga jälle muude asjade õmblemisele pühenduda (püksid lõpetada, seelik korda teha) ja kikidest natuke puhata.

Ühes lipsudega valmistasin neile ka pakendid. Päris niisama või kilekoti sees lipsu ju ometi kellelegi ulatada ei soovi ning seetõttu otsustasin karpide kasuks. Kuna aga päris selliseid kompaktseid karpe nagu mul mõttes olid ma ei leidnud, pidin välja mõtlema alternatiivi. 




Möllasin nende kujundusega päris kaua ning lõplik variant valmis lõpuks siiski ühe õhtu ja paari tunniga. Harril tuli veel väga cool mõte see pabersilt naha külge õmmelda. Annab sellist mõnusat maiku juurde! Täna valmistasin siis karpe juurde, et oleks kohe võtta ning see sats, mis poodi läheb vajas ka pakendeid. Mõned kikid on juba A.G.A.N.i poes Rotermannis saadaval - saab oma käega katsuda ja proovida ning kevadeks ehk uue lemmikvidina! Mul on küll madness peal! Peaks endalegi rohkem kiki kandmise pluuse vaatama, sest igal hommikul vaatan igatsevalt oma kikilipse, aga lõpuks läheb selga ikka midagi muud. Küll aga oli lust pühapäeva hommikul toidupoes näha eriti stiilset noormeest kikilipsuga - vot see on äge! Ei mingeid pühapäeva veninud dressipükse.




Alumine kiki on juba pakitud ja ootab, kuni omanik järele tuleb!



Seoses blogiga olen viimasel ajal jälle rohkem pildimajandusega tegelema hakanud ja päris mõnus tunne on. Kunagi pildistasin palju - peamiselt enda rõõmuks kõike, mis nägin ning ka kontserte. Ühel hetkel tulid aga muud tegemised peale ning kontserdite pildistamine ammendas end minu jaoks, sest ma ei osanud enam end iseseisvalt arendada. Kindlasti oleksin saanud palju paremini pildistada, aga kuidagi ei osanud endast rohkem anda ja sinna paika see jäigi. Nüüd olen aegajalt tuttavatele ikka ka kontserte pildistanud, aga vähe. Tundub, et blogi toob mind ikka ja jälle foto juurde tagasi ja on aeg end jälle selles vallas arendama hakata!



Ja madnessil peab ju muidugi ka soundtrack olema!


Muse - Madness

2 comments :

  1. Aehh, see kikikuhi on vaimustav, tuleb endalgi kihk kanda. Ning see pakend, see on lausa super! Väga hästi läbimõeldud ning teostatud!


    Kai-Epp

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihii, lahe! Kikide juures ongi lahe, et neid võib kanda nii mees kui naine, noor kui vana!

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth