Kimonolõikeline jakk saigi valmis!

Saingi jaki valmis! Selle kallal oli päris palju nokitsemist - osalt seetõttu, et otsustasin voodri asemel sees õmblusvarud kantida ning osalt seetõttu, et olin vist lõike veidi valesti võtnud ning seljaosa peamised tükid ei klappinud. Samas võibolla oligi nii mõeldud, et turjaosal peaks Väga palju ruumi olema, aga mulle tundus see kottivajumine kummaline ning tegin omamoodi. 

Võiksin öelda, et täitsa mõnus pühapäeva jakk sai. Mul ei olnud enne ühtki nö oversize mantlit/jakki ning nüüd on kapis üks olemas! Üldiselt jäin oma tööga rahule, aga jälle pean tõdema, et õmblusmasin sai karmilt vatti ning mõned õmblused seetõttu nii kenad ja dekoratiivsed ei saanud, kui võiksid, sest pidin siiski õmblemisel vahel ka veidi jõudu kasutama. Seepärast ka varieeruv pistepikkus, aga kui endale tegin, siis elan selle üle. 









Käisin möödunud nädalal ka nii muuseas Rakveres ning loomulikult astusin sisse ka sealsesse kangapoodi. Leidsin sealt paar päris ägedat kangas kikide jaoks, seega varsti on oodata uusi kikilipse! 
Kui juba seal kandis, siis käisime ka Kiviõlis lund otsimas ja leidsimegi. See siin on vist ka ainus pilt, kust mul augustikuus valminud mantel seljas on. Kuna olen seda septembrist saati pea iga päev kandnud, siis see on tegelikult juba üsna räsitud, aga see on mulle nii armsaks saanud!



2 comments :

  1. Armas Ruthy!

    Jagasin Sulle blogiauhinna! Lähemalt saad lugeda siit: http://fromoldjeans.wordpress.com/2014/03/11/kujutate-pilti-ma-sain-auhinna-imagine-i-got-the-award/

    S2rtsuliine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, see on nüüd küll üllatus! Ma tänan, tänan! Väga lahe ettevõtmine!

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth