Tagasi kuumas Tallinnas

Nädalajagu puhkust Portugalis on nüüd läbi ning varsti on oodata pikemat postitust reisi teemal. Seda nii selleks, et enda jaoks reisi talletada kui ka nende jaoks, kel plaanis tulevikus Lissaboni ja Algarvet külastada. Meil oli nii ämbreid kui õnnelikke kokkusattumisi ning mõned head vihjed tuleviku külastajatele tagataskus. Mõnus oleks neid jagada.

Kuna täna on veel väike väsimus sees, siis esmalt jagan paar pilti Lissaboni kangapoest, kust leidsin imeilusa lindudega viskooskanga. Pood oli täitsa kesklinnas Santa Justa Lifti kõrval ning lausa kahel korrusel. Kangavaliku kohta ütleks, et tükikangastes oli täitsa ilusaid mustreid, kuid suur osa neist olid kunstsiidil ning hinnaks kuskil 50-60cm tükil 4,95 eurot. Puuvillased kangad olid soodsamad ning minu lindudega kaunitar tuli kaasa 1,95 euro eest (tükk samuti kuskil poole meetrine). Rullikangastes oli pigem polüestrit ja litrit ning meetrihinnad kallimad kui Eestis. Siiski tükikangastes sobrades oleks kindlasti ehk mingi jupi veel leidnud, sest tõepoolest leidus seal ilusaid mustreid.






Asun nüüd kuumusega harjuma, sest Tallinnas on praegu kuumem kui oli Portugalis!

0 comments :

Post a Comment

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth