Kevadine teksa update!

Ei saa ma üle ega ümber faktist, et ma lihtsalt ei raatsi tavapoodidest täishinnaga asju osta, sest üldjuhul on kangad nirud ning õmbluskvaliteet samuti kehv. Loomulikult leidub ka paremat kraami, aga ega ma eriti tihti tuulama ei viitsi minna. Seetõttu olen aga armastama hakanud hoopis kaltsukaid, kuigi ka nende jaoks peab kindel tuju olema, sest muidu ei leia sealt tõepoolest midagi. Eile käisingi tiiru Paavlis ning leidsin sealt endale peaaegu tutikad Dieseli teksad. Küll aga olid need tehtud eriti pikakoibsele ning võtsin need siis nõuks täna lühemaks teha. Kui jalga panin vaatasin aga, et need on tagasikeeratult ka päris lahedad ning otsustasin hoopis natuke värvi lisada. Pealegi mul ei ole praegu ühtki tagasikeeratud servadega paari. Kuna olen lühemat kasvu, siis aegajalt kipuvad poe püksid liiga pikad olema.

Niisiis märkisin ära tagasikeeratava osa ning lõikasin mustrit silmas pidades sobivad kangaribad. Õmblesin ringiks kokku ning kiirelt siuh-säuh masinaga pükste külge - voila! Mu meelest tulid päris kevadised ja saan neid alati soovi korral muuta või püksid lähemaks teha!


2 comments :

  1. Tere, kirjutaja Ruth! Sattusin siia blogisse, üritades internetist teada saada, kuidas õmmelda 2/2014 Burdas olnud Tea Dressi. No seda ma teada ei saanud, aga see-eest lugesin kogu su blogi algusest lõpuni läbi ja mul ei ole üldse kahju, et ma selle võrra nüüd täna kauem tööl pean istuma. Kui ma üle aasta tagasi ise õmblemisblogi pidama hakkasin, siis oli see ajendatud asjaolust, et ma ei olnud eriti eestikeelseid riiete õmblemisele pühendatud blogisid netis kohanud. Tollal mõtteid mõlgutades oli vaimusilmas just säärane blogi, nagu sul siin on. Nii et ootan huviga järgmisi postitusi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tere Esta,

      See, et ma lõpuks otsustasin blogi pidama hakata on paljuski inspireeritud Sinu blogist, mille ma samuti peaaegu otsast lõpuni läbi olen lugenud! Teisalt on blogi väga hea enda arengu, mõtete ja ideede jälgimiseks ja tõepoolest ka kogemuste ja inspiratsiooni jagamiseks teistele. Ma siis püüan ikka tubli olla ka blogi mitte soiku jätta ning ennast muudkui tagant utsitada!

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth