Blogi 1. sünnipäev ehk Kindaloos!



Üpris märkamatult on möödunud blogi esimesest postitusest juba terve aasta! Minul on ainult suurim heameel, et blogi käekäik on muudkui tõusvas joones. Ma poleks eales arvanud, et blogile nii palju lugejaid leidub ning et seda ka mehed lugeda söandavad. Samuti ei kujutanud ma ette, et nii paljudele inimestele lähevad mu tegemised korda  - suur, suur aitäh teile kõigile! 

Lappasin meenutuseks arhiivi ning vaatasin mõningaid vanemaid postitusi. Arengut on näha nii postituste pealkirjades, sisus kui ka visuaalses pooles. Kõige paremini saab võrrelda ehk viimati esitletud punast seelikut aasta tagasi tehtud seelikuga. Need seelikud on peaaegu identsed, tehnoloogia on sutsu erinev, sest vahepeal olen hulganisti õmblustarkusi kogunud. Nende postitute vahel edasi tagasi klikkides hakkab täitsa naljakas kohe!

Õpetus: maailma lihtsaima seeliku õmblemine!

Mõnus laupäev

Tihti olen end tabanud mõttelt, mis mõte sel blogimisel üldse on? Vahel tundub mulle endalegi mõistetamatu, miks ma pidevalt mõtlen, nuputan, katsetan, pildistan, jooksen mööda poode, surfan internetis, et blogipostitused ikka aina paremad saaksid. Viimaks olen ma leidnud enda jaoks hetkel piisava põhjuse, mis kõik selle vaeva üle kaalub - isiklik areng. Blogi justkui sunnib mind koguaeg tegutsema ning käeliste tegevustega kord on juba nii, et mida rohkem praktiseerid, seda paremaks saad. Seega, mida rohkem ma erinevaid asju katsetan, seda suuremaks saab minu kogemustepagas. Ega minulgi kõik kohe välja ei tule. Näiteks valmistasin just neljapäevast postitust ette ning ütleme nii, et keerasin esimese kangakatsetuse täiesti pekki - nüüd ma vähemalt tean, et nii kangast värvida ei saa. Ma pole ammu midagi täiesti prügikasti visanud, aga õnneks olid need üsna väikesed kangatükid. Muidu ei oleks päris ära visata raatsinud.

Teine mõte, miks ma blogile muudkui hoogu juurde lükata püüan on otsingusõnad, millega siia blogisse jõutakse. Nimelt otsitakse palju eesti keelseid õmblemisalaseid õpetusi. Seepärast olengi võtnud nõuks õpetuste osakaalu suurendada ja loodan, et neist ka hobiõmblejatele kasu on. On ju isetegemine jälle moodi läinud, mis on ilmatuma tore. Lugedes Õmblusmamsel'i postitust Metsamaastikust ja blogimaastikust, siis ilmnes ka tõsiasi, et õmblusteemat kajastavaid blogisid eesti keeles just üleliia ei ole. Püüan siis omalt poolt maastikku arendada!

Blogi arhiivi lapates jäi silma ka üks kurb tõsiasi - ma pole ammu endale midagi ägedat õmmelnud. Ma loodan, et olen sel aastal sutsu tublim, kui möödunud aastal, sest hirmsasti tahaks end proovile panna ning ka teile miskit ägedat näidata. Sügisest alates on minu masina alt endale selga ilmunud vist vaid üks kleit, mida ma siin näidanud ei ole (ainult korra seljas käinud) ning üks seelik, mis läheb ümber tegemisele. Seeeest aga konstrueerisin eile õhtul endale ise pükste lõike, mida nüüd katsetada saan! Kuna konstrueerisin kitsa tegumoega püksid pean poes väikese tiiru tegema ja elastaaniga kangaid vaatama.

Viimasel ajal olen palju hoopis kudunud ning mul tekkis hirmus tahtmine blogi esimese sünnipäeva puhul enda lugejaid/kaasaelajaid/fänne premeerida. Enamasti tundub mulle, et kõiksugu loosid ja värgid ei ole hea tooniga, aga otsustasin siiski blogi sünnipäeva puhul ühe loosimise teha. Soov tuleb puhtast südamest ning auhind on samuti minu poolt käsitsi ja armastusega valmistatud. Niisiis kallid lugejad, kudusin just tänase sündmuse puhuks ühed veinipunased pärlitega kaunistatud kindad. Sees on neil soe fliisvooder, et külm talvetuul läbi ei puhuks. Suuruse poolest on kindad avarad, et eriliselt külma ilma puhul vajadusel ühe õhemad kindad veel alla mahuksid. Lips peale ja siin nad on!




Niisiis kallis lugeja, kui soovid nende armsate kinnaste loosimises osaleda, siis ole hea ja vajuta "like" minu Facebooki lehe Kindaloosi postituse juures. Kui Sul Facebooki kontot ei ole võid jätta enda kontakti siia kommentaaridesse. Nii lihtne see ongi! Kindad lähevad postituviga teele 21. jaanuaril.




Usun, et praeguse muutliku talvega, kus tihti lähevad kraadid päris krõbedaks, kuluvad ühed soojad kindad ära küll. Kõik head ja paremad mõtted on neisse käpikuisse kootud!


Palju õnne blogi!!!
Oled nüüd tervelt aastane!

9 comments :

  1. Jõudu, jaksu! Loodan, et blogi kestab kaua. Eestis on üleküllastus igasugustest kokandus-, moe- ja sporditeemalistest blogidest, kuid häid käsitöö- ja õmblemisalaseid blogisid on vähe! Alati rõõmustan, kui näen uut postitust sinu sulest, sest neist leiab alati midagi kasulikku!
    PS! Kindad on imeilusad!

    ReplyDelete
  2. Äärmiselt tore on näha, et Sinu "nokitsemise" tahe pole aastate jooksul kuhugi kadunud vaid vastupidid arendad seda edasi.
    Edaspidi hoian hoian Sinu tegemistel silma peal :)

    ReplyDelete
  3. Ketlin, selle jutu peale tuli mulle kohe meelde see pilt, mis on Sinust kooli kõrval tehtud, minu kootud triibulised käpikud käes. Ehk on see foto isegi kuskil alles :P Tundub, et see "nokitsemine" on veres :)
    Vahva teada, et ka sel blogil silma peal hoiad :) Aitääh!

    ReplyDelete
  4. Blogile pikka iga ja sulle jaksu blogikalendrist kinnipidamisel!
    Muide, mis puudutab õmblemisblogide visuaalset külge, siis su fotod teevad ülejäänutele pika puuga ära. Ei ole ka väga täheldanud, et keegi teine lugejate soovide pärast väga muretseks :D Nii et esindad sellist harukordset nišši, milles on esindatud nii kvaliteetne sisu kui ka kvaliteetne vorm. Päris soliidne tulemus esimeseks sünnipäevaks.

    ReplyDelete
  5. Esta, eks ma ise ka imestan, et areng üpris märgatav on. Eks oma osa on ka sellel, et nüüd peaaegu täienisti käsitöömaailmas aega veedan. Õnneks on mul praegu palju igasugu mõtteid ja blogikalender aitab mul enda tegemisi organiseerida. Muidu ei oleks nendest mõtetest tuhkagi kasu, sest mõteteks need jääksidki.

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth