Püksid valmis ja lubadus täidetud!

Lubasin, et teen pühapäevaks püksid valmis ja nii ta olema sai! Küll natuke tülikalt ja jubedalt aega läks, sest suutsin overloki niidistada oma 40min - senine rekord. Overlok on küll väga tore masin, aga kui ta tujutsema hakkab siis hoidku närvid! Mul on veel kõige lihtsam ilma igasuguste eri niidistusvidinateta masin, mis töötab väga ilusti, aga aegajalt ei hakka sõlmima või kaob alumine kõige parempoolsem niit. Eks see enamasti minu niidistamise viga on, aga kuna ma seda väga tihti ei tee, siis mõtlen ikka, et võib natuke sobi teha. Jah, kui püüda kuidagi moodi, et küll õmbleb, siis lähebki 40min. Ei tasu ikka tüli norida!

Nüüd aga pükstest. Jagelesin nendega omajagu, sest see lõige oli nr 36 ja mina 34. Lõpuks sain püksid enamvähem, aga tagumiku all on ikka kerged voldid ja asi ei ole päris perfektne. Küll aga päästab mind kirju kangas ning viga välja ei paista. Püksid on ka juba esimese tuleproovi läbinud ning olid terve pühapäeva jalas. Kuna tegu on puuvillaseguse kangaga, siis olid need hirmus mugavad ja hingavad! Samuti ei teinud ma neid liialt kitsaid, kuigi kangas oli vist lausa 4% elastaani. 




Põhimõtteliselt olen rahul, sest püksid on mugavad ja kantavad ning ägedast kangast. Järgmine kord olen lihtsalt targem ja pükste puhul kindlasti nr 36 lõiget ei vali. Võibolla õmblusbuddy olemasolul oleks võimalik hea tulemus saada, aga ma usun, et siiski ei oleks vaeva väärt. Tegelikult sain ju pükste esiosa ilusaks korrigeeritud, sest seal oli ka paras "frown" alguses.



Värvid on ikka lahedad. Sutsu sügisesed, aga lahedad!




Õmblusbuddyst tunnen ka praegu puudust, kus püüan endale üht voodriga jakki õmmelda. Just varrukate panemine endale, kui tegu ei ole kergema pluusiga on üsna tülikas. Nii tore oleks, kui keegi oleks nendel hetkedel abiks. Siiski varrukad on hetkel juba küljes ja vaja vaid vooder välja lõigata ja jakiga ühendada. Kuna ma olen aga enne vaid kahel korral voodriga jakki teinud, siis kardan, et keeran jälle midagi nässu ja töö seisab hetkel. Esimese jaki keerasin ju täiesti nässu ja teine läks vaid veidi paremini, aga voodriga oli vähemalt kõik ok. Peab ikka julguse kokku võtma!

1 comments :

  1. Väga julged ja ilusad püksid, sellised äksi täis :)

    Esta

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth