TTHK Moeshow!

Kohe üldse ei saa kiitmata jätta TTHK õpilasi, sest peale tänast moeshow'd on emotsioone nüüd küll. Päris ausalt võin öelda oma kriitilisest suust, et 1/3 kollektsioonidest olid superägedad! Arvestama peab ka sellega, et TTHK's õpitakse rohkem siiski rätsepakunsti ning kogu disainipool on pigem ekstra, seega ma olin ikka väga väga üllatunud mõnesid kollektsioone nähes. 

Tegin oma seebikarbiga ka mõned pildid, mis küll superhead ei saanud, aga natuke tahaks ikka tänast show'd jagada. Ka homme 23.aprill kell 16.00 on THK's moeshow, kuid seal on juba uued kollektsioonid, kuid kahte žürii lemmikut peaks ka homme uuesti nägema :)


Selle kollektsiooni/kleidi autorit ma hetkel kahjuks ei tea, aga väga kiftilt oli mängitud erinevate nahkdetailidega. See kollasega kleit oli eriri kift!


Väga mõnusad oli ka Haldjate kollektsioon linasest kangast kleitidega. Ühte sellist tahaks lausa ise suvel selga panna. Seda kollektsiooni õnnestus maja peal ka lähemalt vaadata ning tööd olid ikka üliilusti õmmeldud ja viimistletud. Plusspunktid ja punutud kanepivöödele!


Sirli Pohlaku "X" meeldis mulle juba MoeP.A.R.K.'il ning seal saavutas ta ka teise koha. Linnalikult šikk minu meelest. Kõige kiftimad minu jaoks on just need pintsakute ja pükstega komplektid.


Korralik üllatus oli Vootele Vaheri ja Jaan Škerini kollektsioon "44", mida ka MPT'l peagi näha saab. Nende pükste kohta ja tagataskute kohta tahaks öelda lausa haigelt ägedad! Tegelikult ka! Nende kollektsiooni peaks saama ka homme uuesti laval näha ning tõsiselt, tulge kohale ja vaadake oma silmaga!


Suured üllataja minu jaoks olid ka vilditud kampsikutest kollektsioon, mille väikeseid detaile nägin juba mõnda aega tagasi, aga et sellest nii kift asi välja tuleb ning kogu see lava möll - seda ma pole küll osanud oodata. Nägin isegi, kuidas neid lumememmesid tehti, aga mul polnud õrna aimugi, miks või kuhu. Samuti tekkis eile küsimus, et miks ühe klassi nurgas suusad on. Vastused kõigile küsimustele piltidel :) Ka seda lummememme show'd peaks homme uuesti nägema!



P.S. Kuna ka homme on TTHK's avatud uste päevad, siis leiab ka mind näidisrätsepana kella 14.30 ja 16.00 vahel D11 klassist tööd tegemast. Tule juttu rääkima ning samas klassis asuvat näitust vaatama ;)

1 comments :

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth