Pesa töövahenditele

Tõsiasi on, et ei saa teha head tööd ilma heade töövahenditeta. Fakt on ka see, et ilu on käsitöös väga motiveeriv faktor. Seepärast vaevaski mind juba pikka aega minu töövahendite kott. Kääridele tegin jõulude ajal juba ilusa vatiiniga vooderdatud koti, aga kotike nõelte, nitiide, poolide, mõõdulindi jms oli päris nukker. Kangas oli küll kena, aga kotike lagunes igast kandist ning oli väga oskamatult tehtud. Seepärast oli mul rõõm suur, kui kooli tuli jutuks, et võiks uue käepeale pandava nõelapadja teha. Mõeldud tehtud. Lahe oli vaadata, kuidas hoolimata sarnastest materjalidest tulid päris erinevad padjad. Minu seekordsel padjal on all ka plastik, et nõelad padjast läbi tulla ei saaks. Eelmine oli ilma, aga sain ka hakkama, väljaarvatud üks vahejuhtum sel sügisel, kus mul lamp käe peale kukkus (ma tean, see kõlab imelikult) ning kõik need nõelad tegid mulle ühe sekundiga ilusa punatäpilise mustri käele. Kogemuse võrra rikkam!




Igatahes on mul nüüd märksa turvalisem ja ka veidi peenem nõelapadi ning sinna juurde kuulub ka väike tarvikute kott. Kotile tegin sisse ka lukuga tasku - poolide tarvis. 




Nüüdsel ajal käin enamasti ringi kogu see kraam kotis, no täielik õmblemise lainehari! Alates järgmisest nädalast on koolis ka peaaegu ainult praktika ning igasugu arvutkasutamise alused ja töökeskkonna ohutused ongi läbi! Oi, kuidas ma olen seda oodanud. Ahjaa, Sewing Bee'd olen ka oodanud ning juba nädala pärast on kolmanda hooaja esimene osa. Nädala selgroog saab nüüdsest muhedamalt murtud!

3 comments :

  1. Ma kunagi ei saanud aru, et miks see nõelapadi ikkagi niiii vajalik on. Kõik padjakesed mul ära kadunud, ainult karbikesed, kus sees nõelu hoida saab, on püsinud. Kuid praktikal selgus, et jaah, ilma nõelapadjata on ikka keeruline. :D Karbist nõelu võttes läheb lihtsalt nii kaua aega - muudkui jäävad üksteise külge kinni. Randme külge kinnitatava nõelapadjaga ei harjunud ma ära, seda sain proovida. Kuid nüüd ma vaatan su nõelapatja ja tuleb meelde, et ma ju lubasin endale ka teha! Kui täna finantsprognooside kõrvalt mahti jääb, teen ära! Aitäh inspiratsiooni eest. :)
    Kai-Epp

    ReplyDelete
  2. Randme nõelapadi on asendamatu, kui töötegemine viib ühest ruumi otsast teise ja egas seda traageldamist üle liia palju nüüd ka ei harrasta. Mulle on see nõelapadi juba "käe külge kasvanud".

    Tänud heade sõnade eest :)

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth