Blogi uus nägu!

Sel nädalavahetusel sai blogi uue näo. Olen ise veidi rahutu hing ning ka enda elamises kipun tihti asju uuendama ja ümber tõstma. Nii tundus ka minu blogi kujundus juba ajast ja arust olema, kuigi blogi pole veel oma esimest sünnipäevagi tähistada jõudnud. Blogi alustades ei teadnud ma veel, mis sellest täpsemalt saab, kas keegi seda lugema hakkab ning mis selle sisuks saab. Seepärast sai ka esimene kujundus üsna anonüümne ning lakooniline. Nüüd mõtlesin aga asju veidi ringi seada, sest on selge, et seda blogi soovin ma veel pikalt pidada ning ka minu tulevik paistab õmblemisega seotud olevat. 

Hiljuti otsustasin ka Feedly blogidejälgimise teenuse pealt üle minna Bloglovin'isse. Hetkel on veel veidi harjumatu, aga mulle meeldib, et saan huvitavaid postitusi salvestada ning kui näen, et mõne positituse sisu mind ei huvita, saan kohe loetuks märkida. Samuti on lahe see, et link viib mind päris blogilehele ning saan postitust nautida selle originaalkontekstis, päris blogikujundusega, mis tegelikult on päris oluline. Feedly's sai küll kiirelt scrollida ja pilgu peale heita, aga see pole päris see. Veel olen Bloglovin'i kaudu leidnud mitmeid blogisid, kuhu kunagi sattunud olen, aga mille salvestamise olen unustanud ja kadunud see jälle ongi! Eriti meeldib mulle Jolies bobines - kunagi sattusin sinna, aga unustuste hõlma see kadus. Nüüd lisasin selle enda jälgimishaardesse, jess!

Mis veel uut? Harri avaldas arvamust, et ka minu blogis peaks kuskil viide kikilipsudele olema. Hetkel on üks kiire viitega lehekülg olemas lehe päises, aga vähemalt on olemas. Lipsudele tuleb tegelikult ka päris oma lehekülg, aga selle arendamine võtab aega, sest tahaks selle ilusa ja korraliku teha, mitte lihtsalt mõne veebi template'i põhjal.

Veel lisasin ka Social Networkingu profiilid, millest osad tegelikult ka enne olemas olid, aga ei paistnud eriti silma - Facebook, Pinterest, Kollabora. Nüüd jääb üle vaid mind ennast tutvustav lehekülg teha ja nipet näpet veel. 

Nüüd oleks aga tore teada, kuidas lugejatele uus kujundus meeldib?

Mulle endale loomulikult üldpilt meeldib, aga midagi oleks veel justkui puudu. Mis, ma ei tea, ehk keegi oskab osutada!

3 comments :

  1. Kujundusest - punapäine ja kelmika pilguga sina oled kuskilt puudu. Päriselt ka. :) Muidu mõnush!

    Bloglovin'i vihje on hea, ma feedly-ga sellepärast polegi rahul, et see personaalsus kaob ära.

    ReplyDelete
  2. 1. Kus on arhiiv? Vanad postitused, mida ma vahel mingil põhjusel uuesti lugeda tahan (nt sokitegemise omad), on ainus põhjus, miks ma vahel Feedlyst väljun :P Jah, kui keegi oma blogis kujunduse muutumisest ei kirjutaks, ei teaks ma sellest midagi, sest mulle meeldib just Feedly lakoonilisus ja sisule orienteeritus (ja ometi meeldib mulle endagi blogi kujundust muuta).
    2. Olen Epuga nõus, et midagi punapäist on puudu :) Sul on nii hea silm ilusate asjade peale, päises võiks mingi mõnus värviline asi olla. Praegu on blogi alumine ots värvilisem kui ülemine :)

    ReplyDelete
  3. Jaaaa, arhiiv! Selle peab ka ikka kuhugi paigutama, lihtsad asjad ununevad.

    Punapäisuse pildist - avastasin, et mul pole endast ühtki sellist kelmikat, aga esinduslikku pilti, peab tegema. Sinna About lehele tulebki midagi lahedat, aga ehk saab kuidagi miskit ka päisesse lisada. Mulle tundus ka, et miskit on puudu, ju see siis üks lahe värvilärakas ole!

    Aitäääh teile!!!

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth