Pihlakaprintsess

Paar nädalat tagasi võttis minuga ühendust minu vana tuttav fotograaf Katrin ning tuli juba järgmisel päeval kikilipse uudistama. Jäime siis pikemalt juttu ajama ning Katrinil tuli idee teha üks äge fotosessioon kasutades sügisesi pihlakaid ning minu juuksetoon paistis just hästi sobivat. Ütlesin kohe, et olen nõus ent minu puhul peab arvestama, et ma ei ole poseerimises veel eriti tugev. Peab muidugi mainima, et blogi pidamine on pannud mind rohkem kaamera ette kui ei iial varem ning kogemusi hakkab juba vaikselt tekkima. Niisiis rääksime natuke stiilist ning Katrinil tekkis juba päris täpne visioon ning tema leidis oma oskusliku fotosilmaga ka väga mõnusad lokatsioonid. Stiilis leppisime kokku, et mängime kontrastide peale - peamisteks värvideks said siis oranž ja elektrisinine. Nii elektrisinised püksid kui ka must kleit on minu enda looming.



Pildistamise päeval oli Katrin juba varahommikust saadik vaheldumisi muude tegevustega pihlakakeesid valmistanud. Natuke sain isegi kätti külge panna, kuid siis ootas juba meik ja soeg. Meigi ja soengu tegi vahva MUMU ehk Maret Ubaleht. Minu jaoks oli see elus teine kord, kui keegi mulle korraliku fotomeigi teeb - selline sättimine on esialgu harjumatu ent tunni möödudes tundus see juba täiesti normaalne, et mitu inimest minu riideid, juukseid ja kõike muud sätib. Peeglisse keeldusin vaatamast enne, kui kõik juba valmis, et ikka korraliku üllatuse osaliseks saaksin. Ja üllatus see oli! Ma küll umbes teadsin, mis värve kasutati ning, et mul on lahti kammitud lokid, aga päris pilt ilmnes ikka peegli ees. Selliste shootide juures ongi äge just ümberkehastumine ning see, kuidas välimust mitmetes eri suudades muuta saab. Teine faktor on muidugi ka kaamerasilm ning selle rakursid ning nende koosmõjus saab kujundada juba väga vingeid kujundeid ja illusioone.

Katriniga on alati väga lahe koos tööd teha. Pildistanud ta mind varem ei olnud ning ta pidi ikka ilusti vaeva nägema ning näitas mulle ette erinevaid poose, rääkis lugusid ning pistis mulle ka sellesama kimbu kätte. Loovust ja energiat tal jagub! Teine kordki!






Suur, suur aitäh Sulle Kati! Hoolimata sellest, et mul oli lõpuks juba päris külm ning ka väsimus tuli peale on seda shooti väga lahe meenutada ning oh, mis pildid... Nii uhket pihlakakeed juba igaüks ei kanna!

4 comments :

  1. Vauuu, mis ägedad pildid! Nagu haldjas oleksid. :))))

    ReplyDelete
  2. Ohsaaa! Vapustav! Mulle meeldis eriti just see esimene pilt, profiilis, juuksepahmakas paistab rohkem välja :) Kas edaspidi tulevad kõik blogipildid sellised? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oeh, oleks vaid kõik tulevased pildid sellised. Selleks peaksin endale vist ihufotograafi ja meikari palkama ning mul peaks väägadi palju aega olema :D
      Pigem tahaks tavapäraste vahenditega ägedamaid pilte tehtust teha, kuigi nagu näha, siis viimasel ajal on valminud projekte õige väheks jäänud, sest kool võtab oma aja. Varsti saan ehk aga režiimi sisse ning aega tundub jälle rohkem olevat :)

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth