Kikilipsud ja kindad Uue Maailma Festivalil

Terve nädal kibekiiret valmistumist Uue Maailma Festivaliks ongi nüüd läbi ning ka Festival sai mööda. Ma olen siiralt tänulik kõigile, kes mind üles otsisid ning kõikidele huvilistele, uudistajatele, klientidele! Teid oli uskumatult palju ning sel nädalavahetusel saadud energiat jagub mul veel nii mõnekski ajaks ning jaksu uutele kangajahi tuuridele minekuks on nüüd ka varnast võtta! Omaniku leidsid mitmed kikilipsud ning omanikeks said täiesti võrdselt nii mehed kui naised. Palju oli ka kinnaste proovijaid ning vastu sai võetud mitmed kindatellimused. Minul on aga kärmed käed, seega kel veel kindasoovi, siis võtke ühendust! Saan kududa kindad täpselt teie käe järgi! Targad naised festivalil teadsid juba öelda, et pihlakate ja seente arvukus pidavat külma talve tähendama ning soovisid mulle jõudu ja kärmeid vardaliigutusi. 

Proovisin festivalil teha ka väikest viisi lipsustatistikat küsides, missugune lips uudistajatele esimesena silma jäi. Minu statistikast ei tulnud aga midagi välja, sest pilgupüüdjad olid täiesti erinevad. Kui nüüd peaks ühe siiski välja tooma, siis võiks see olla see lips. Meestele meeldis see enda jõulise oleku poolest, sest tegu on paksema materjaliga ning lips hoiab väga hästi vormi. Naistele tundus see meeldivat pigem mõnusa koloriidi poolest.


Meeldiva üllatusena jäin ma silma ka mitmetele meediaväljaannetele. Selle peale ma isegi ei tulnud, et keegi võiks tahta mind mõne tänavamoe kolumni jaoks pildistada või mind intervjueerida. See võttis kohe kohmetuks. Püüan nüüd silmad kõrvad lahti hoida, kui mõnes stiilinurgas minust mõni pilt peaks leiduma ja eks ma siis annan teada ja näitan teile ka!

Esimese kaamera ees tehtud intervjuu ristsed on nüüd aga saadud ning armas Katriin küsis minult mõned küsimused. Kuna see kõik tuli nii ootamatult, siis puterdasin parasjagu, aga olen jälle kogemuse võrra rikkam ning ehk suudan järgmisel korral paremini lauseid formuleerida ning aeglasemalt rääkida.
Minu esimest intervjuud kaamera ees saab vaadata Siit ning mind saab pildis näha kuskil 02:09:12.

Kohe peale seda sain natuke juttu rääkida ja Uue Maailma Raadiole, aga seda kohta ei suutnud ma järelkuulamisest üles leida. Kui keegi satub peale, andke mulle ka teada!

Igatahes, suur tänu veelkord kõigile, kes uudistama tulid ja tänan ka rohkete kiidusõnade eest. Suur heameel on mul ka seetõttu, et mööda jalutas ka palju inimesi, kellel on juba minu tehtud kikilips ning kui küsisin, kas lips on ka kasutust leidnud, siis kõik olid seda vähemalt ühel korral kandnud ning mõni tragim lausa pidevalt - super lahe värk!

Kuna huvi lipsude vastu on suur, siis püüan selle nädala jooksul korralikult ka oma avalikul Facebooki lehel olevat lipsukogu galeriid täiendada, et kõik lipsud endale omaniku leiaksid. Aina täieneva lipsukogu leiab Siit! Oma Facebooki lehel annan teada ka oma jookvatest tegemistest, uutest valminud töödest, blogipostitustest - ühesõnaga kõigest mis toimub. Kes soovib kursis olla, siis ootan teid kampa!






2 comments :

  1. Sa oled täiesti usutavalt (no ei saa ju öelda, et uskumatult ;)) tubli! Su kikid on nii vahvad, täiesti mõistetav, et nii palju huvi tekkis nende vastu. Kõrget ja sujuvat lendu! :) Ning kooliskäimise peale olen peaaegu kade, see kogemus ja teadmistepagas, mis sealt tuleb, on niiii suur. Küll on tore, et Sul on selline võimalus. :)

    ReplyDelete
  2. Suured tänud innustuse eest! :)
    Kool on jah ütlemata lahe ja iga päev saan targemaks. Ainus kehv pool on see, et ei jõua enam nii palju õmmelda kui enne ning seega ei ole ka blogis suurt midagi ette näidata. Samas usun, et kui koolis alusõpe ehk igasugu pistete ja tehnikate õppimine läbi, siis saab juba ka põnevamaid koolitöid näidata!

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth