Inspiratsioon

Viimase kahe nädala jooksul olen nii palju inspiratsiooni saanud. Paljud asjad on juba ammu kuskil kauges mõttesopis olnud ning nüüd jälle pinnale toodud ning mitmed mõtted mõnusad ja värsked. Vanematest mõtetest olen ammu tahtnud veegi täiendada oma taskutega mugavate seelikute kollektsiooni ning leidsin nüüd riiulist lausa sobiva kanga. Idee tuli pinnale, kui mängisin eile ühe pildistamisessiooni mõttega. Ei tea, kas seelik läheks seal kaubaks, aga ega enne teada ei saa, kui seelik valmis ning siis saab juba katsetada!




Teine ammu mõttes olnud idee tekkis, kui nägin internetiavarustes Maris Kaljumäe kirjeldamatult ilusat teost vanutatud kampsunitest. Seda nähes tekkis soov ka ise vanutamist proovida. Kuna mul aga kogemused sellega puuduvad, siis jätsin mõtte ootele. Täna rääkis aga Materjaliõpetuse õpetaja muuseas ka just sellest pesumasinas vanutamisest ning sain natuke julgust juurde. Ega see tegelikult keeruline ei olegi. Esmalt peaksingi endale nö materjali valmis vanutama ja siis saaks vaadata, mis sellest teha saaks. Oi, mulle meeldib see mõte. Ideaalne oleks muidugi ka veel juba valmis toode masinast vanutamiseks korra veel läbi lasta, aga arvan, et see ei tule kõne alla, sest kui kasutan erinevaid kampsuneid, siis need tõenäoliselt ka kahanevad erinevalt. Põnev, põnev!

Nüüd aga olengi kahe tule vahel. Iseenesest peaks natuke puhkama, sest eelmise nädalavahetuse Uue Maailma Festival võttis parasjagu läbi, sest uus koolinädal tuli kohe otsa ja ei olegi jõudnud väga hinge tõmmata. Samas on nii palju ideid, mis teostamist tahavad. Tuleb kuidagi balanss leida ning nädalavahetusel ka seenele minna! Sügavkülmas veel ruumi on. 

Praegu aga organiseerin natuke oma koolikraami ning tundub, et pean korra veel poodidesse kolama minema, sest puudu on veel mõned pliiatsid, lekaalid.



Seoses sellega, et kõik on uus septembrikuus on mul ka meeletu magusaisu. Loodan, et see läheb paari nädala jooksul üle, sest suhkrukogused on megad! Kuna ma aga tavaliselt väga palju magusat ei söö, siis on praegune hetk täitsa ok. Sellel nädalal sain koolis palju ka masinalõmblemist harjutada. Nagu ka mainisin, siis tööstuslikega on ikka suts teine õmmelda kui kodumasinatega ning see vajabki harjutamist. Sain proovida ka tööstuslikku overlokki ja oi see on kiire! Selle pedaali tunnetust ma kätte ei saanudki. Harjumatu oli ka see, et kiirust reguleerid vasaku jalaga ja paremaga tõstad talda. Olles paremakäeline oleks parema jalaga ehk natukenegi looturikkam see kiiruse reguleerimine, aga ma ei taha halbu harjumusi endale sisse ka harjutada ning möllasin ikka nii nagu peab. Nalja selle masinaga sai, sest sain jälgida paljude nägu, kui nad esimest korda selle overloki pedaalile vajutasid. Näod olid lihtsalt priceless! Eks mul endal oli sama. Igatahes, koolis on lõbus!



2 comments :

  1. See vanutatud kampsun on tõesti IMELINE! Kummitab mitmendat päeva nüüd mu peas.
    Inspiratsiooni Sulle juurde :P - R2 hommikuprogramm korraldas lipsuvõistluse. Su kikid (vähemaks üks neist) võiksid ju osaleda. :) Kui nad eile rääkisid sellest raadios, tulid Sina kohe meelde. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle juba jagati lipsuvõistluse infot ja võiks täitsa mingi ägeda pildi saata. Pean natuke mõtlema veel.

      Delete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth