Kollektsiooni "City Slap" backstage

Nonii, nonii, MoeP.A.R.K.il käidud ja aeg on hetkeks laupäevale tagasi vaadata ning siis juba kollektsiooni esitlemisega edasi minna! Mul on väga hea meel, et kõik sujus võrdlemisi rahulikult ning sain kogeda vaid nö klassikalist demmi paanikat ehk siis reede pärastlõunal sain teada, et üks modellidest on haigestunud. Siiski suutsin reede õhtul leida asenduse ning armas Helena, kel oli laupäeval sünnipäev aitas hädast välja. Suur, suur aitäh talle veelkord!



Ühtki nö. ametlikku tunnustust ma MoeP.A.R.K.ilt ei saanud, küll aga sain palju positiivset tagasisidet ning mitmed käisid uudistamas, kuidas need seelikud ikka nii kohevad on ning millest lipsud tehtud on. Samuti märgati õmblustöö kvaliteeti, mille taset püüdsin väärikalt kõrgel hoida. Mul on väga hea meel, et minu kollektsioon tekitas mitmetes naistes tunde, et neid kleite tahaks küll proovida ning kanda. See ongi minu eesmärk rätsepatöö armastajana! Fakt on see, et erilist moehulluse täideviijat minus ei ole ning armastan pigem praktilisi ning kantavaid rõivaid. Minu kollektsiooni puhul ongi asjad seatud nii, et kui komplektilt ära võtta alusseelik, krae, mansetid ning suur slehv saab sellest täiesti igapäevaselt kantav praktiline kleit. Soovi korral saab aga vürtsi lisada. 

MoeP.A.R.K. oli minu jaoks suurepärane kogemus ning õppetund. Kuna minu jaoks oli see esmakordne kogemus, siis alustasin tegelikult täiesti nullist. Mul olid joonised, ideed, mis tuli valmis teha, leida modellid, juuksurid, meik, kingad, transport jne. Eile tekkis korraks lausa selline kõikvõimas tunne õmbluskiiruse suhtes, et 7 nädala jooksul õmmelda 6 kleiti pluss vidinad pluss korraldus ei olegi nii hull. Tegelikult õmblesin isegi 7 kleiti, sest see vintage kleit on ka praktiliselt valmis ja ühed püksid lõikasin ka välja :) Koolitööna valmis selle perioodi jooksul vest ja kannaga kraega, mansettidega nööbitav pluus. Natuke on õigust end "almightyna" tunda. 

Nüüd aga jagan üht väikest backstage videot ning tänan sellega kõiki abistajaid, kogu meeskonda!
Meik - Triin Lepp // Juuksed - Laura Jõers, Kadi Ojapalu // Modellid - Marit Aas, Helena Jõers, Mirell Mühlberg, Rita Ratušnaja, Gerli Veeleid, Grete Veeleid. Te olite lihtsalt super armsad ja toredad. Teine kordki!



Backstage pilte võib leida minu FB lehelt! Nüüd aga tuleb hoolitseda selle eest, et kleidi lihtsalt stangele rippuma ei jääks! Kel mõtteid, ideid, soove, andke mulle julgelt märku!

6 comments :

  1. Vau, sa oled ikka nii vinge!! Supertegemine ja super teostus! Olen väga rõõmus selle üle, et su tegemised seda rada pidi veerevad, on mida imetleda. :)

    ReplyDelete
  2. Ikka eriti tubli oled, et jaksasid sellise suure asja koolis käimise kõrvalt ära teha. Nüüd saad ilmselt tükk aega unevõlga tagasi magada :) Aga tahaks kleitidest ja detailidest lähivõtteid ka näha! Facebooki piltide jõllitamisest jäi väheks!

    ReplyDelete
  3. Tänud Kai-Epp ja Esta heade sõnade eest :)
    Eks ma vaikselt hakkangi tegelema sellega, et valminud tööd paremini pilti saada. Naljakas on see, et tagasi vaadates ei tundunudki see kõik nii raske ning unevõlg pole ka teab mis suur. Aga eks loomulikult nautisin ma nii eile kui täna seda, et võin vabalt lihtsalt paar tundi tühja passida või raamatut lugeda :)

    ReplyDelete
  4. Kas võiksid nendest ülilahedatest seelikutest lähemalt rääkida? Kuidas tegid, palju materjali kulus?

    ReplyDelete
  5. Kleitide seelikuosaks on kloššid :)

    ReplyDelete
  6. kas pool või täis?

    ReplyDelete

Populaarsed postitused

 

Kirjuta mulle!

Name

Email *

Message *

Aitäh,

Aitäh Sulle, et minu blogi külastad! Kui soovid end minu tegemistega mugavalt kursis hoida, siis jälgi mind Bloglovin'is või Facebookis!

Kõike mõnusat,
Ruth